top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAlexander Middleton

Team Proserv klar for Randabergfjellet Opp

Tidligere i år ble Proserv utfordret av Score til å melde seg på Randabergfjellet Opp 2023. Lise Borgen Tonstad hos Proserv tok utfordringen på strak arm og har mobilisert flere av sine kollegaer til å bli med på løpsfesten 18. juni.

Som arrangør ble vi meget imponert over at Proserv stiller med hele 18 personer på startstreken, sprek gjeng! Nå håper vi flere bedrifter ønsker å bli med på det som kan være en frisk teambuilding. Randabergfjellet Opp er som kjent et løp som alle kan delta på, passe langt (evt. kort) og passe krevende. De som mot formodning ikke detar i løpet kan jo mobilisere heiagjeng langs løypen!


Oppfordringen fra arrangør er å melde på ansatte og gjerne utfordre andre bedrifter til å gjøre det samme. Kanskje har dere en samarbeidspartner dere vil utfordre, eller hva med å utfordre en konkurrent? Som arrangør vil vi gjerne løfte frem bedrifter som velger å delta og vi vil lage en egen oversikt over bedrifter som deltar i tillegg til å promotere dette i sosiale medier.


For bedrifter som ønsker å støtte sine ansatte med gratis deltakelse, send en e-post til post@grodemrunners.no så får dere tilsendt skjema som dere fyller ut.


Vi sender en samlet faktura til bedriften.

92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page