top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAlexander Middleton

Bedriftspåmelding

Randabergfjellet Opp er et perfekt løp for bedrifter å delta på. Distansen er slik at tilnærmet ALLE kan delta. Ansatte kan gå, jogge eller løpe. Det å ha et felles mål å jobbe mot vil kunne være en god motivasjon for de ansatte til å holde seg i aktivitet. Hva med å gjøre litt ekstra ut av det? Bedriften kan f.eks arrangere noen fellestreninger i løpet av våren, noe som kan være sosialt og gøy. Løpet går 18. juni og kan være en fin teambuilding aktivitet å gjøre før sommerferien. Kanskje dere kan ta det enda litt lenger å trykke opp noen kule t-skjorter til de ansatte som de kan løpe i? Alt dette er små investeringer for bedriften som potensielt kan gi mye tilbake i form av friske og motiverte ansatte.

Score AS deltok som bedrift i 2022. Foto: Kjell Rune Fjellheim

Oppfordringen fra oss er å melde på ansatte og gjerne utfordre andre bedrifter til å gjøre det samme. Kanskje har dere en samarbeidspartner dere vil utfordre, eller hva med å utfordre en konkurrent? Som arrangør vil vi gjerne løfte frem bedrifter som velger å delta og vi vil lage en egen oversikt over bedrifter som deltar i tillegg til å promotere dette i sosiale medier.


For bedrifter som ønsker å støtte sine ansatte med gratis deltakelse, send en e-post til post@grodemrunners.no så får dere tilsendt skjema som dere fyller ut.


Vi sender en samlet faktura til bedriften.


69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page