top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAlexander Middleton

5 kjappe med Emilie

Fra heiajente til deltaker, her er "5 kjappe" med Emilie.

1. Hvem er du?


Hei! Jeg heter Emilie Høiland og er 24 år. Jeg er fra Hommersåk, men bor nå på Grødem sammen med mannen min Fredrik Høiland. Sammen venter vi et lite barn til høsten.


2. Hvorfor meldte du deg på «Randabergfjellet Opp»?


Jeg var heiafrue i fjor og så hvor kjekt de så ut. Jeg var derfor rask med å melde meg på årets løp. Jeg syns løping er kjekt, og blir mer motivert av å være med på ulike løp.


3. Hva betyr løping for deg?


Jeg har alltid vært glad i ulike former av fysisk aktivitet, men startet ikke med løping før jeg traff mannen min. Sammen ble vi medlem av Grødem Runners og vi trives godt med å ha en felles hobby. Jeg løper ikke fort og springer ikke langt, men jeg motiveres av å se at jeg selv blir bedre. Graviditeten har satt en liten stopper for løping som før, så personlige rekorder og bedre form blir nok ikke å skje på en stund.


4. Vi legger til rette for en familiedag på Randabergfjellet denne dagen, med barneløp, aktiviteter og god stemning. Får du med deg en liten heiagjeng denne dagen?


Jeg regner med at svigerfamilien stiller mannsterke opp (og noen deltar gjerne selv også).


5. Til slutt, er det noen du vil utfordre til å bli med på Randabergfjellet Opp?


Jeg har allerede hintet til en sprek venninne og et sprekt søskenbarn ved å tagge de på bilder som Grødem Runners har lagt ut, men jeg tror ikke de har tatt hintet enda. Ragnhild Endresen og Hanne Otilie Tjessem, er dere med?

145 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page